WordPress Tema Satın Alabileceğiniz En iyi 5 Site

WordPress, hızlı bir şekilde kendi web sitenizi yapmanıza imkan sağlayan dünyanın en popüler CMS sistemidir. Hızlı ve güzel bir şekilde web sitesi yapmak wordpress ile mümkündür. WordPress ile site yapmadan önce ihtiyaçlarınıza uygun wordpress teması seçmelisiniz. Peki bu kadar WordPress Teması varken en iyi WordPress Temasını nasıl bulacaksınız?Wordpress Tema Satın Alabileceğiniz en iyi ve en ucuz siteler hangileridir? Bu makalede, web siteniz için en iyi temaları bulmanızı sağlayacak en iyi WordPress tema pazarlarını inceleyeceğiz. Normalde en uzun temaların ile 50 USD ( Bu makalenin yazıldığı tarih itibari ile 1500 TL) civarında rakamlara satılırken Türk bir dijital pazarlama şirketi olan WebGuide, Ömür Boyu Lisanslı olaran WordPress temalarını 250 TL civarına satıyor. İnanılmaz kaliteli ve çok fazla teması bulunan WebGuide, WordPress Tema Satın Al’mak için en mükemmel web sitesi olarak göze batıyor.

En İyi WordPress Temasını Nasıl Bulabilirsiniz?

Her wordpress teması, onu diğer WordPress temalarından ayıran benzersiz tasarım özelliklerine sahiptir. WordPress teması seçerken öncelikle web sitenizin kategorisine ait bir wordpress teması aramalısınız.

Örneğin, çevrimiçi bir mağaza açmak istiyorsanız woocommerce eklentili e-ticarete uygun temalar arayabilirsiniz

Bir WordPress Temasının hızlı ve kolay bir şekilde kullanılabilir olması,SEO Uyumlu olması ve Yüksek performans ile çalışabilmesi oldukça önemlidir. Bir WordPress Temasında muhakkak aşağıdakiler olmalıdır;

 Sayfa Oluşturucu: Sürükle ve bırak sayfa oluşturucu eklentilerini destekleyen bir tema seçmelisiniz. Bir sayfa oluşturucu, web sitenizin tasarımını kod yazmadan veya düzenlemeden tamamen özelleştirmenize olanak tanır.

 SEO Optimizasyonu:  SEO, arama motorlarında sizi organik bir şekilde üst sıralara çıkartmak için oluşturulan stratejiler dir. En iyi wordpress tema satan platform olan WebGuide aynı zamanda profesyonel olarak SEO danışmanlığı da sağlamaktadır. Yerleşik SEO optimizasyonu ile birlikte gelen birçok WordPress teması vardır.

 Responsive Tasarım: Tamamen duyarlı bir tema seçmelisiniz. Duyarlı bir web sitesi tüm ekran boyutlarında ve cihazlarda harika görünür.

Daha fazla gecikmeden web siteniz için en iyi temayı bulmak için en iyi WordPress tema pazarlarına göz atalım.

1- WebGuide WordPress Mağazası

WebGuide, aslında bir dijital pazarlama ajansıdır. Sektörde wordpress temalarının fiyatlarının çok fazla artması ile Ömür Boyu Lisanslı WordPress Tema Satışı yapmaya başladılar ve normalde ThemeForest gibi platformlarda 1500 TL’i bulan wordpress temalarını 250-350 TL civarında ömür boyu satıyorlar. Sattıkları dijital ürünler sadece WordPress teması ile de sınırlı değil üstelik WordPress Premium Eklentiler, Shopify Premium Temalar sattıkları dijital ürünlerin sadece bazıları. 

WebGuide’ın en iyi wordpress tema satıcı olmasının diğer bir sebebi normalde bir wordpress teması bir domain’e lisanslanırken WebGuide’dan aldığınız her domaini sınırsız bir şekilde istediğiniz kadar web sitesinde lisanslayabiliyorsunuz. WebGuide 7/24 Canlı Destek hizmeti sunuyor ve isterseniz size özel SEO Uyumlu Web Tasarımı da yapıyorlar eğer bir web siteniz var ise de sizi Google’da organik bir şekilde üst sıraya taşıyacak SEO hizmeti sağlıyorlar bu kadar 4/4 Lük bir platformu bulmak gerçekten harika. Güvenle wordpress tema satın alabilirsiniz.

2- WordPress Tema Dizini

Premium bir tema arıyorsanız en iyi yer nasıl WebGuide ise Ücretsiz bir WordPress teması içinde en iyi yer WordPress’in kendi web sitesidir. WordPress Tema Dizini binlerce temayla piyasadaki en büyük ücretsiz WordPress temaları koleksiyonudur.

WordPress.org’dan bir tema seçmenin avantajı, bunların titiz bir inceleme sürecinden sonra dahil edilmesidir. Bu, bu temaların kesinlikle WordPress tema dizini kurallarına uyduğu ve en iyi uygulamaları takip ettiği anlamına gelir. Bu ücretsiz temaların birçoğu, premium temalarda göreceğiniz özelliklere sahip olmayacaktır. Bu yüzden tam verim için premium bir wordpress temasına ihtiyaç duyarsınız. Ama sadece temel özellikler sizin için yeterli ise premium temalara ihtiyaç duymuyorsanuz burada gerçekten harika temalar bulabilirsiniz. 

3- ThemeForest

ThemeForest premium temalar için en büyük pazardır ama oldukça pahallıdır. WebGuide sitesinden 250 TL gibi fiyatlara alabileceğiniz temaları burada 1500 TL civarında alabilirsiniz. ThemeForest’un en büyük avantajı siteniz için seçebileceğiniz binlerce tema ve şablon sunmasıdır. Themeforest sitesinde her alanda wordpress teması bulabilirsiniz. Sosyal medya satışı için wordpress temaları da bulunuyor özellikle instagram takipçi satın al ile ilgili en iyi temalar da themeforest içerisinde mevcut

4. Elegant Tema

WordPress temalarını satın almak için en iyi yerler listemizde bir sonraki tema satımızElegant Temalar. Dünyanın en popüler WordPress temalarından ve sayfa oluşturucularından biri olan Divi Builder, Elegant Themes ekibi tarafından geliştirilmiştir. Elegant Themes, temaların yanı sıra premium eklentiler de sağlar. Divi ile bir sürü web tasarımı gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle turizm ve otel odaklı web sitelerinde divi çok kullanışlıdır. Kapadokya Ürgüp Otelleri ile ilgili bir web sitesi yapacağınızı varsayalım en iyi çözümü size Divi Temaları sunacaktır. 

5 – Template Monster

Template Monster, yaratıcı web projeniz için zahmetsizce indirebileceğiniz üstün kaliteli ve ücretsiz web sitesi tasarımları sunar. Rakamlardan bahsedersek, 9000 web sitesi şablonu, 11498 sunum şablonu, 130984 grafik ve 23759 video ve ses efekti vardır. Özellikle en iyi gelinlik modelleri için birçok özel web tasarımı burada bulunuyor.

Son Sözler

Son olarak, WordPress temalarını satın alabileceğiniz en iyi yerler hakkındaki makalemizin sonuna geldik. Hayalinizdeki temayı bu web sitelerinden birinde bulacağınızı umuyoruz.

WordPress temalarını nereden satın alacağınız konusunda hâlâ kafanız karıştıysa? Öncelikle WebGuide WordPress Tema Mağazasına göz atın; hayal kırıklığına uğramayacağınıza söz veriyoruz. WebGuide’ın en çok satan temalarından bazıları Real Spaces Emlak Teması, Edumall Kurs Teması, Avante Danışmanlık Teması ve daha fazlasıdır.

Bir yanıt yazın